Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők

Crocker:

Timmy tanára.Neki is voltak tündérkeresztszülei , de nem akárkik:Cosmo és Wanda. Az egyik napon történt viszont egy kis galiba:

lelebleződtek (pontosabban Cosmo leplezte le őket) és így mindenkinek kitörölték az agyából ,de Crocker nem  felejtette el őket.Legnagyobb ellensége Timmy mert tudja,hogy vannak tündérkeresztszülei.Imád 1-est osztani és olyan terveket kitalálni,hogy mi lesz miután ellopja Timmy tündéreit -legtöbbször a világuralomra jutt ki-.

 

 

Timmy:

Ő a főszereplő.Lárénézre egy 10 éves kisfiú,de belül nagy titkot leplez:vannak tündérkeresztszülei(Cosmo és Wanda).Imád össze-vissza kívánni,játszani,filmetnézni,képregényt olvasni.

 

 

Cosmo:                                                        

 

Timmy keresztapja.Bár ő a férfi a családban elég buta (sőt ő a világ legbutább teretménye).Nagyon optimista,és van egy rossz emléke:kisgyermekkorában egy varázslattal elpusztította az apukáját.Cosmo eggyáltalán nem fél a veszélyes helyzetekben sokkal inkább a veszélytelen helyzetekben.

 

 

 

Wanda:

 

Tim tündérkeresztanja.Bár ő az "asszony" a háznál mégis ő az ész.szeret mindent ami rózsaszín és ami csoki.Minden kívánságnál  átnézi a szabálykönyvet(DA'RULES)ellentétben szórakozott férjével.

 

Poofi:

 

Timmy tündérkereszttesója.Poofi nagy képességgel van megáldva:ha nevet akkor jó dolgok történnek,ha sír akkor rossz dolgok történnek,hacsuklik természetikatasztrófákés ha pukizik (furcsán)minden visszaál a rendes kerékvágásba.

 

Anti Cosmo:

 

 

Cosmo antitesója.Ő az árnyékvilág vezetőlye.Igazából csák küllemre hasonlít Cosmora.Nagyon okos.Szeret teázni,világuralmi tervet szőnni és győzködni arról Timmy-t , hogy legyen a keresztfia.

 

 

Anti Wanda:

 

Egy igazán bolond és ronda antitündér(árnyéklény).Csak küllemre hasonlít Wandára sokkal inkább Cosmora hasonlít.Imádja a lábbal evést és az agyi funkciók teljes kikapcsolását.

 

 

 

Jorgen:

 

Ő a tündérek nagy,önző és erős vezére.Ímád önzőzni nyerni,(ha kell a bírót fenyegeti meg),parancsolni.Felesége a fogtündér.

 

 

Fogtündér:

 

 

Jorgen felesége.Róla sok dolgot nem tudok csak annyit,hogy nagyon robbanékony.

 

 

 

Foop (Anti Poof):

 

Poof anti éne.Mint a legtöbb gonosz ő is világuralomra akar tőrni.Szerintem kicsit Star Wars mániás(látszik a hajóján meg milyen alakot vesz fel).Ő se több egy antitündérnél.Magában beszél(így van egy jó- és egy rossz oldala).

 


Wally:

Egy filmen kívüli karakter.Anti Cosmo és Blonda (Wanda nővére) gyereke.Szereti a cukrot.Igazi nőcsávász.Furcsa,mert az egyik barátnőét Candy-nek hívják.Az a durva benne,hogy mivel tündér a mamája és antitündér a papája ezért keverék.Nem lehet besorólni se tündérnek se árnyéklénynek.

Blonda:

Wanda testvére.Filmsztár.Neki az egész élet egy sóbiznisz.Szeret díjakat kapni és filmben szerepelni.